Om Portalen Helse

Portal betyr et inngangsparti, inngangen til noe. I arketypiske folkeeventyr må helten gjennom en passasje for å redde prinsessen. I personlighetsutvikling må man gjennom sin egen barriere for å komme videre. Fødselen er en passasje inn til denne verden. Mange av akupunkturpunktene betegnes port/portal. Portalen er for oss inngangen til noe som er bedre, muligheten til personlig vekst og utvikling og en bedret livskvalitet.

Portalen Helse ble etablert i 2000 og hadde lokaler i den gamle Vektergården. Vektergården ble revet i forbindelse med utvidelse av jernbanenettet, og vi flyttet inn i nye lokaler i Agrokvartalet. Her holdt vi til i 5 år før omorganisering førte oss til Alfheim hvor vi hold til inntil november 2011 hvor Portalen Helse flyttett til Slyngveien 33 på Engelsrud, Asker.

Portalen Helse drives av Oddveig birkeflet som i tillegg til å være akupunktør er sykepleier, MSc, PhD.

Portalen står for kvalitet, kompetanse, samarbeid og fleksibilitet. 

Timebestilling

Alle timebestillinger skjer per telefon

Akupunktør Oddveig Birkeflet 95 12 62 93  (NB! Ingen avbestilling pr SMS)

Avbestilling

Avbestilling av time må skje senest 24 timer før timen, for mandagstimer senest fredag. Avbestilling må skje pr telefon eller på svarer direkte til aktuell behandler – ingen avbestilling pr SMS. Ved avbestilling på kortere varsel må timen betales. Vi er takknemlig for tidlig avbestilling slik at timen kan tilbys andre.

 Priser pr. 01.07.20

Akupunktur, førstegangskonsultasjon kr. 650,-
Akupunktur, oppfølgende konsultasjon kr. 600,-

Adresse

Slyngveien 33 på Engelsrud, Asker

 

Portalen helse har egen Facebook profil. Portalen på Facebook