Hjem / Portalen Helse / Nyheter / Portalen helse har fått nytt design

Portalen helse har fått nytt design

Velkommen til Portalen Helse sine nye nettsider.

Portalen Helsehar fått nytt design, og vi håper og tror at har blitt et bedre nettsted hvor det er letter for deg som bruker å finne frem.

Portal betyr et inngangsparti, inngangen til noe. I arketypiske folkeeventyr må helten gjennom en passasje for å redde prinsessen. I personlighetsutvikling må man gjennom sin egen barriere for å komme videre. Fødselen er en passasje inn til denne verden. Mange av akupunkturpunktene betegnes port/portal. Portalen er for oss inngangen til noe som er bedre, muligheten til personlig vekst og utvikling og en bedret livskvalitet.

 Portalen Helse  ble etablert i 2000 og hadde lokaler i den gamle Vektergården. Vektergården ble revet i forbindelse med utvidelse av jernbanenettet, og vi flyttet inn i nye lokaler i Agrokvartalet. Her holdt vi til i 5 år før omorganisering førte oss til Alfheim.

Alfheim  
  Mange har spurt om hvorfor stedet heter Alfheim.

I følge norrønmytologi er Alfheim (Alfheimr) er et stort, langstrakt og vidt område som grenser til ildverdenens rike. Det ligger øverst av rikene, bortenfor Åsgård og Vanaheim. I Alvheim finnes det vakre Breidablikk, det gullskimrende Glitne og Himinbjorg.

Alvheim eller Lysalfheim, er de gode lysavlenes hjem, hjemmet i skogen. Alvene er oversanselige vesener, en mellomting mellom mennesker og guder. Lysalvene er lysere enn solen, og de sammenlignes med solens strålende lys.

I Alveriket styrer fruktbarhetsguden Frøy, åsaguden for fruktbarhet. Han hersker over lysalvene som alle er fruktbarhetens makter. Alfheim har lyse, gode energier som fremmer solidaritet, beskytter naturen og øker fruktbarheten. 

Det var kanskje ikke tilfeldig at vi omsider havnet på Alfheim, i og med at fruktbarhet  har vært et felt som vi har jobbet mye med ved Portalen. Vi har spesialisert oss over flere år på å styrke fruktbarheten både hos kvinner og menn. Lang erfaring med behandling av infertilitet har ført til at det nå pågår et doktorgradsstudium, som vil undersøke om akupunktur har effekt ved kvinnelig infertilitet. Siden vi har fokusert så mye på fertilitet/infertilitet passet det godt å være lokalisert på Alfheim.

Portalen står for kvalitet, kompetanse, samarbeid og fleksibilitet.

  • Currently 0 out of 5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rating: 0/5 (0 votes cast) disabled.

Thank you for rating!

You have already rated this page, you can only rate it once!

Your rating has been changed, thanks for rating!

Log in or create a user account to rate this page.